Golf & Country

Op 19 september 2021 wordt, onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen,  in het schitterende Gooische dorp Blaricum al meer dan 13 keer een open Golf & Country georganiseerd door de “Stichting Promotie Blaricum”. Rond en in ons dorp worden 16 holes gerealiseerd waarvan de meeste par 3 en een enkele par 4. Hoewel de holes niet van die kwaliteit zijn die men wellicht gewend is, zal een team van grasspecialisten alles in het werk stellen om deze holes goed bespeelbaar te maken. Daardoor zal het een ultiem chipping, pitching en putting toernooi worden.

Het parcours leidt u langs engen, akkers en stukjes heide, maar ook door het centrum van het dorp waar op de zgn. “grasplakken” van diverse boerenerven een hole is gerealiseerd. Een unieke kans om kennis te maken met Blaricum en, als u er al bekend bent, om weer mooie nieuwe plekjes te ontdekken. De route is van hole naar hole duidelijk met borden aangegeven zodat men als publiek (overal gratis toegang) de route gemakkelijk kan volgen op de fiets of wandelend. Tevens treft u bij de holes vele sponsors aan met leuke presentaties. Voor golfers is dit een unieke gelegenheid om te spelen op een niet alledaagse baan met alle charme van dien.

Voor dit toernooi gelden de normale golfregels aangevuld met een aantal extra regels. Het bezit van een golfvaardigheidsbewijs is een voorwaarde voor deelname. Dames en heren slaan af van dezelfde afslagplaats. Er is geen handicap verrekening. Er zal in flights van 4 personen gespeeld worden.

Het tijdschema:
Moeke open 8.45 uur
Start registratie: 9.15 uur
10.30 Afslag op alle holes (Shotgun)
15.30 einde wedstrijd
16.15 uur: Prijsuitreiking bij Moeke.
Borrel tot 17.00 uur

Inschrijven is nog niet mogelijk.