Bericht omwonenden / privacy / reglement

Beste omwonenden van de wijnproeverij en dorpsgenoten

Al ruim 20 jaar organiseert de Stichting Promotie Blaricum de wijnproeverij in het centrum van ons dorp.  De editie 2023 wordt gehouden op vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 uur. De deelnemers hebben zich van te voren ingeschreven en kunnen hun wijnglas 2023 op diezelfde avond ophalen van 18:00 tot 19:15 bij de muziektent .Met dit glas en de uitgereikte button lopen de deelnemers, vaak in kleine groepjes van familie en/of vrienden, naar de diverse locaties om daar van een zogenaamde proefnotitie te genieten. De locaties bevinden zich in het centrum, op onze website kunt u de deelnemende locaties vinden.

In de afgelopen jaren hebben wij geen wanklank van omwonenden gehad. Ook dit jaar doen wij ons uiterste best om voor omwonenden geen overlast te veroorzaken. Mocht u toch enige overlast van de wijnproeverij ondervinden, wilt u dat dan bij ons zo spoedig mogelijk melden met plaats, tijdstip en reden van de klacht..

Dit kan onder tel.nr. 06-53520444 (Jos Roest) of tel.nr. 06-13652801 ( Wim Oversteegen ). U kunt hen op die avond bereiken van 18:30 tot 22:30.  Mailen  kan ook naar info@blaricumpromotie.nl, echter dit mailadres wordt tijdens de wijnproeverij niet bewaakt.

U kunt van de bijzondere sfeer op die avond genieten door gewoon rond te lopen, maar nieuwe deelnemers kunnen wij helaas niet meer plaatsen, we zitten vol.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Promotie Blaricum.

PRIVACY VERKLARING STICHTING PROMOTIE BLARICUM

Via de bijgaande link kunt u de privacy verklaring lezen.
Privacy verklaring Stichting Promotie Blaricum

REGLEMENT WIJNPROEVERIJ

De uitgifte van de proefglazen is op vrijdagavond 10 november van 18.00 uur – 19.15 uur in de muziektent, op de hoek Torenlaan / Dorpsstraat. Op vertoon van het deelnemersbewijs ontvangt u een fraai Wijnglas, voorzien van het Wapen van Blaricum. U krijgt tevens een button, die  u zichtbaar dient te dragen. Deelnemende bedrijven schenken de wijn alleen aan deelnemers met een button en het fraaie glas met het juiste jaartal.

Na 22:00 uur kunt u zich begeven voor de after party  naar Moeke Spijkstra,  of d’ Ouwe Tak, waar u van harte welkom bent.

Wij maken u erop attent dat deelname aan de wijnproeverij voor eigen risico geschiedt. Als u deelneemt aan de proeverij, kom en ga te voet of laat u na afloop met de taxi vervoeren. De ervaring leert dat er tijdens en na afloop van de wijnproeverij er drankcontroles op de diverse (uitvals)wegen zijn.