Golf & Country

In 2023 staat het Golf & Country evenement gepland op 17 september 2023.

 

Inschrijven is nog mogelijk, klik hier om je in te schrijven.

Het open Golf & Country  wordt georganiseerd door de “Stichting Promotie Blaricum”. Rond en in ons dorp worden 16 holes gerealiseerd waarvan de meeste par 3 en een enkele par 4. Hoewel de holes niet van die kwaliteit zijn die men wellicht gewend is, zal een team van grasspecialisten alles in het werk stellen om deze holes goed bespeelbaar te maken. Daardoor zal het een ultiem chipping, pitching en putting toernooi worden.

Het parcours leidt u langs engen, akkers en stukjes heide, maar ook door het centrum van het dorp waar op de zgn. “grasplakken” van diverse boerenerven een hole is gerealiseerd. Een unieke kans om kennis te maken met Blaricum en, als u er al bekend bent, om weer mooie nieuwe plekjes te ontdekken. De route is van hole naar hole duidelijk met borden aangegeven zodat men als publiek (overal gratis toegang) de route gemakkelijk kan volgen op de fiets of wandelend. Tevens treft u bij de holes vele sponsors aan met leuke presentaties. Voor golfers is dit een unieke gelegenheid om te spelen op een niet alledaagse baan met alle charme van dien.

Voor dit toernooi gelden de normale golfregels aangevuld met een aantal extra regels. Het bezit van een golfvaardigheidsbewijs is een voorwaarde voor deelname. Dames en heren slaan af van dezelfde afslagplaats. Er is geen handicap verrekening. Er zal in flights van 4 personen gespeeld worden.

Wilt u zich inschrijven, klik dan hier