Intro

De “Stichting Promotie Blaricum” is opgericht op 22 februari 2001.
De stichting stelt zich ten doel: de promotie van de gemeente Blaricum in het algemeen. De stichting tracht haar doel te bereiken door middel van het organiseren van allerlei activiteiten.
De stichting organiseert ieder jaar de De Blaricumse Golf & Country.
Rond en in ons dorp is een golfbaan gerealiseerd met 18 holes welke liggen op de zgn. “grasplakken” van diverse boerenerven, stukjes groen in het centrum en enige weilanden aan de rand van ons dorp. Op deze manier wordt u (als speler of toeschouwer) rondgeleid door ons dorp en komt u op de mooiste verborgen
plekjes terecht. Na afloop is er een gezellige prijsuitreiking in het Vitus of in een andere locatie.

Daarnaast organiseert de Stichting jaarlijks De Blaricumse Wijnproeverij
Het idee en de opzet van deze proeverij is afkomstig uit Frankrijk. Van tevoren schrijft men in voor deze wijnproeverij. Op de avond van de wijnproeverij worden aan de deelnemers
 een fraai wijnglas verstrekt,  voorzien van het gemeentewapen van Blaricum. Alleen op vertoon van dit glas en een button kan men op vele locaties in het dorp even zoveel verschillende wijnen proeven. De proeflocaties zijn ingericht in winkels, bankkantoren en zelfs in een oude smederij bij het smidsevuur. Op deze manier maakt u op een ontspannen wijze kennis met de plaatselijke middenstand en kunt ual doende ook nog uw wijnkennis vergroten.

De Stichting heeft in het verleden vele succesvolle activiteiten bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Deze kunt u HIER terug lezen.  (hier moet dan een link zijn naar …..

Wilt u een foto van deze site gebruiken? stuur dan even een mailtje naar info@blaricumpromotie.nl, de kwaliteit van de foto’s op deze site is niet geschikt voor publicatie, wij sturen u graag een foto van betere kwaliteit toe.

Ik weet niet of de bovenstaande alinea nog van toepassing is/gaat worden. Ik zou hem dus weglaten. Als iemand een foto echt wil hebben, dan komen ze wel. We hebben eigenlijk ook nog nooit een vraag daarover gehad.

Wij zijn met name Gerbe van der Woude, Peter van Rietschoten (www.oogopblaricum.nl) erkentelijk voor de foto’s op onze website. Maar wij hebben ook foto’s ontvangen van anderen, ook hen zijn wij erkentelijk.