Wijnproeverij

Als de dagen beginnen te korten en de winterjassen weer uit de kast worden gehaald, komen de gedachten automatisch op de hierbij behorende gezellige winteravonden waarbij natuurlijk een goed glas wijn niet mag ontbreken. En natuurlijk vraagt u zich dan ook af welk aanbod is er bij aanvang van het winterseizoen op de markt. Om u daarbij een klein beetje te begeleiden organiseert de “Stichting Promotie Blaricum” in samenwerking met de Blaricumse middenstand, dit jaar alweer voor de 21e keer, een wijnproefavond. Dit evenement staat gepland op vrijdag 8 novembs avonds vanaf 19.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur

Na 22:00 uur kunt u zich begeven voor de afterparty naar Moeke Spijkstra of d’ Ouwe Tak, waar u van harte welkom bent.

De datum Inschrijving voor de wijnproeverij is nog niet definitief vastgesteld, maar vindt plaats in de Blaercom in Blaricum

De volgende aandachtspunten gelden:

  1. De deuren van de Blaercom  gaan om 09:00 uur open voor de inschrijving. De inschrijving sluit om 10:30 uur.
  2. Let op u kunt voor maximaal 8 personen inschrijven. Dit is gewijzigd ten opzichte van vorige jaren.
  3. Gezien de verwachte grote toeloop krijgt iedereen bij binnenkomst in de Blaercom een inschrijfformulier met volgnummer, zodat iedereen kan inschrijven in de volgorde van binnenkomst, want:  “wie het eerst komt, die het eerst maalt” en “vol is vol”. 
  4. Voor iedere deelnemer dient u aan te geven naam, m/v, leeftijd, email-adres en telefoonnummer.
  5. Het is van belang dat u op tijd aanwezig bent bij de Blaercom, ieder jaar moeten we helaas een redelijk aantal mensen teleurstellen. Dat betekent dat u over het algemeen ruim voor 09:00 uur aanwezig dient te zijn
  6. Het inschrijfgeld is € 15,00. U kunt contant betalen, maar pinnen is ook mogelijk.
  7. Na betaling ontvangt u een deelnemersbewijs. Op vertoon van dit deelnamebewijs ontvangt U op de avond van de wijnproeverij een fraai Leerdam wijnproefglas voorzien van het gemeentewapen van Blaricum en het jaartal. Tevens krijgt u een routebeschrijving met de deelnemende ondernemers en een button, dat zichtbaar gedragen moet worden. Alleen op vertoon van dit button en het glas met het jaartal 2024, wordt er wijn geschonken.

DEELNAME ONDER DE 25 JAAR IS NIET MOGELIJK