Wijnproeverij

Als de dagen beginnen te korten en de winterjassen weer uit de kast worden gehaald, komen de gedachten automatisch op de hierbij behorende gezellige winteravonden waarbij natuurlijk een goed glas wijn niet mag ontbreken. En natuurlijk vraagt u zich dan ook af welk aanbod is er bij aanvang van het winterseizoen op de markt. Om u daarbij een klein beetje te begeleiden organiseert de “Stichting Promotie Blaricum” in samenwerking met de Blaricumse middenstand, dit jaar alweer voor de 20e keer, een wijnproefavond. Dit evenement vindt plaats op vrijdag 16 november  2018  ‘s avonds vanaf 19.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur.
De wijnproeverij 2018 zal muzikaal ondersteund worden door de chansonnier Edouard, meer informatie over Edouard vindt u op http://www.edouardvdv.com/

Na 22:00 uur kunt u zich begeven voor de after party naar Moeke Spijkstra of d’ Ouwe Tak, waar u van harte welkom bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.